dimecres, 14 de maig del 2014

ViSiTA A LA GRANJA DE CAN COLL

NO US PERDEU LA SORTiDA DELS POLLETS DE P3 A LA GRANJA DE CAN COLL. HA ESTAT UNA JORNADA PLENA DE SORPRESES. HEM TORNAT MOLT CANSATS i AMB UNA MOTXiL·LA PLENA D'EXPERiÈNCiES i MOMENTS ENTRANYABLES QUE SEGUR RECORDAREM DURANT MOLT DE TEMPS. ARA OBRiU ELS ULLS PER MiRAR i LES ORELLES PER ESCOLTAR TOOOTES LES EXPLiCACiONS QUE, DE BEN SEGUR, US FARAN ELS VOSTRES PETiTS i LES VOSTRES PETiTES GRANGERS i GRANGERES.




 

4 comentaris:

  1. Oh ! Que be que ho heu passat! Moltes gràcies per la crònica gràfica!

    ResponElimina
  2. La Clara diu: "ens han agradat molt els animals i la col". I als pares ens han agradat molt les fotografies!! Gràcies!
    Teresa (mare de la Clara)

    ResponElimina
  3. Hem estat a l'autocar, hem donat menjar als animals de la granja, ens hem adormit a la tornada a l'autocar. Hi havia algun animal que no hem pogut donar menjar perquè no sabíem si mossegava o no. Quan donàvem de menjar a les gallines, deiem "tites, tites, tites", i també li havíem de donar menjar als galls. I no m'recordo amb qui anava a l'autocar a l'anada.

    Paula

    ResponElimina
  4. L'Oriol ens ha dit que a la granja de Can Coll es van portar super be!! serà cert....? i al tornar es van adormir una mica al autocar.

    ResponElimina